Sporazoom emisija 5

Kome verujemo? (Sloboda medija)

Postoji li na Kosovu sloboda medija ili je situacija ipak nešto složenija? O tome kome verujemo razgovarali smo u Sporazoomu sa gostima. Gosti emisije su Budimir Ničić, predsednik Društva novinara KIM, Tanja Vujisić, dopisnica Radio Beograda i Imer Muškolaj, predsednik borda Saveta za štampu Kosova.


Sporazoom emisija 4

Postoji li obrazovni sistem na Kosovu?

Kakav obrazovni sistem na Kosovu imamo, a kakav nam treba? Pokušali smo da dobijemo odgovore na neka od ovih pitanja u emisiji Sporazoom. Gosti emisije su Aleksandar Đikić, predsednik Srpskog nacionalnog foruma i Ljeon Maljazogu, izvršni direktor instituta "Demokratija za razvoj".


Sporazoom emisija 3

Od čega živimo? (Ekonomija)

Pitanje koje nas verovatno na Kosovu najviše okupira je kako i od čega živimo. O tome kakva nam je ekonomija razgovarali smo sa gostima emisije Sporazoom. Gosti emisije su Dušan Kozarev iz Kancelarije za KiM Vlade Srbij i Bernard Nikaj, profesor Univerziteta u Prištini.


Sporazoom emisija 2

Jesmo li bezbedni?

Jedno od važnijih pitanja za građane Kosova je i pitanje bezbednosti, o čemu smo razgovarali u ovoj emisiji. Gosti emisije su Dalibor Jevtić, ministar za zajednice i povratak u Vladi Kosova, Slavko Simić, šef poslaničkog kluba Srpske liste u Skupštini Kosova i Darko Dimitrijević, predsedavajući Savetodavnog veća za zajednice Kosova.


Sporazoom emisija 1

Šta nam donosi Briselski sporazum?

Nepoznato o poznatim temama, važnim za svih nas! U ovoj emisiji razgovaramo o tome šta nam donosi Briselski sporazum. Gosti emisije su Rada Trajković, predsednica NVO Evropski pokret Srba, Belul Beqaj, predsednik Evropskog pokreta na Kosovu i Dušan Janjić, predsednik Foruma za etničke odnose.
sporazoom