SPORAZUM: Emisija 1 Sezona 4

Kosovo deset godina nakon proglašenja nezavisnosti

S. Mitrovica - U novoj emisiji Sporazum četvrte sezone, govorilo se o Kosovu deset godina od proglašenja nezavisnosti. Da li je mlada kosovska demokratija usvojila evropske vrednosti? Sta nas koči na putu ka Evropi? Hoće li briselski dijalog biti okončan ove godine? ? O tome u prvom Sporazumu u novoj sezoni ove srede, 21-og februara od 21:00 govorimo sa političkim analitičarem iz Prištine Beljujom Bećajem, predsednikom Srpskog nacionalnog foruma Momčilom Trajkovićem i liderom Progresivne demokratske stranke, Nenadom Rašićem.


SPORAZUM: Emisija 25 Sezona 2

SPORAZUM: IZMEĐU REZULTATA I IZAZOVA

Gosti: Bljerim Šalja i Dušan Janjić Proizvodnja: TV Mreža


SPORAZUM: Emisija 24 Sezona 2

SPORAZUM - O NEVEĆINSKIM ZAJEDNICAMA

Gosti emisije Sporazum u kojoj se govorilo o položaju i životu nevećinskih zajednica na Kosovu, kako Srba u kosovskim gradovima, tako i Albanaca na severu Kosova, bili su novinarka i direktora NVO Omonia u Gračanici Anđelka Ćup i zamenik predsednika Veća za zajednice u opštini Severna MItrovica Emir Azemi. Decembar 2017.


SPORAZUM: Emisija 23 Sezona 2

SPORAZUM: IMA LI POSLA ZA MLADE

Gosti: Naim Gaši, Ljubiša Mijačić i Rade Utvić Novembar 2017.


SPORAZUM: Emisija 22 Sezona 2

SPORAZUM: INTEGRACIJA PRAVOSUĐA

Gosti: bivši predsednik Osnovnog suda u Mitrovici Kaplan Baruti, advokat Nebojša Vlajić i direktor Centra za zastupanje demokratske kulture Dušan Radaković.
sporazoom