Sporazum o kulturnoj razmeni

Kakva nam je kulturna razmena

S. Mitrovica, 16.05. - U novoj emisiji Sporazum koja je bila posvećena razgovoru o kulturnoj razmeni na Kosovu, gosti su bili Jelena Bogavac, dramaturškinja, direktor galerije "Akvarijus" iz Severne Mitrovice, Aleksandar Dunđerin i gost iz Prištine, glumac i reditelj, Enver Petrovci. Emisija se emitovala 16.05. od 21:00 na TV kanalima članica TV Mreže: RTV Mir, RTV Herc, RTV Puls, TV Most; RTV Kim i TV Mitrovice.


SPORAZUM O Bezbednosti novinara na Kosovu

BEZBEDNOST NOVINARA NA KOSOVU

U novom Sporazumu govorimo o bezbednosti novinara na Kosovu. Gosti emisije su urednica web platforme "Crno beli svet" Sanja Sovrlić, predsednik Društva novinara Južne Mitrovica Hisni Sulja i glavni i odgovorni urednik Radio Televizije Kim Goran Avramović.


Sporazum o pet godina od potpisivanja Brisleskog sporazuma

Petogodišnjica Briselskog sporazuma

U novom Sporazumu, govorilo se o petogodišnjici Briselskog sporazuma. Na ovu temu govorili su bivši ministar za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije, Goran Bogdanović, analitičar iz Mitrovice, Nedzmedin Spahiu i glavni i odgovorni urednik radija ,,Kontakt plus", Željko Tvrdišić.


SPORAZUM o briselskom dijalogu

Briselski dijalog - kuda idemo?

U novom Sporazumu govorilo se o posledicama intervencije kosovske policije prilikom hapšenja Marka Đurića u Mitrovici. Gosti su bili: direktorka evropskog pokreta Srba, Rada Trajković, politički analitičar iz Prištine Krenar Gaši i Marko Savković, politički analitičar iz Beograda. Emisija Sporazum se emituje na kanalima TV Mir, TV Most, TV Herc i TV Puls svake druge srede od 21 čas.


SPORAZUM o bezbednosti na Kosovu

SPORAZUM o bezbednosti na Kosovu

U novom Sporazumu koji se emitovao 21 marta od 21:00 govorilo se o tome koliko smo bezbedni. Zamenik ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević zadovoljan je tokom, ali ne tempom istrage ubistva Olivera Ivanovića. Fljorijan Ćehaja ne očekuje efikasnost institucija, jer to “nisu pokazale ni u ostalim slučajevima“. Ksenija Božović poručuje da svi snose odgovornost za atentat na lidera GI SDP.
sporazoom