Razgraničenje ili korekcija granice - da li je moguć kompromis

Razgraničenje ili korekcija granice - da li je mog

U emisiji "Sporazoom" na teme razgranicenja, korekcije granica, sveobuhvatnoj normalizaciji odnosa Srbije i Kosova, Briselskom dijalogu, gostovali su: Bodo Veber, Agron Bajrami i Nenad Radosavljevic.


Perspektive briselskog dijaloga

Perspektive briselskog dijaloga


Britanski ambasador Rori O Konel u Sporazumu

Briselskom dijalogu nedostaje otvorenost

Beograd i Priština moraju da imaju odnos koji će se nastaviti u budućnosti, a koji će se ticati normalizacije odnosa dve države, kako bi ljudi mogli da nastave sa svojim uobičajenim životima", rekao je gostujući u emisiji Sporazum ambasador Ujedinjenog Kraljevstva u Prištini Rori O Konel.


Sporazum o aktuelnoj društveno političkoj situaciji na Kosovu

Sporazum o aktuelnoj društveno političkoj situacij

U najnovijem Sporazumu govorilo se o aktuelnoj društveno političkoj situaciji na Kosovu iz ugla srpske zajednice. Gosti emisije bili su predsednik Srpskog nacionalog foruma Aleksandar Đikić i predsednik Progresivno demokratske stranke i bivši kosovski ministar i poslanik Nenad Rašić.


Sporazum o kulturnoj razmeni

Kakva nam je kulturna razmena

S. Mitrovica, 16.05. - U novoj emisiji Sporazum koja je bila posvećena razgovoru o kulturnoj razmeni na Kosovu, gosti su bili Jelena Bogavac, dramaturškinja, direktor galerije "Akvarijus" iz Severne Mitrovice, Aleksandar Dunđerin i gost iz Prištine, glumac i reditelj, Enver Petrovci. Emisija se emitovala 16.05. od 21:00 na TV kanalima članica TV Mreže: RTV Mir, RTV Herc, RTV Puls, TV Most; RTV Kim i TV Mitrovice.
sporazoom