POSLANICI KOJI IZAZIVAJU NEREDE BIĆE SANKCIONISANI
15/10/2015|Autor: Administrator|
|

PRIŠTINA,15.oktobar -  Predsednik Skupštine Kosova Kadri Veselji i šefovi poslaničkih grupa vladajućih stranaka održali su sastanak nakon prekida današnje sednice.Odlučeno je da nema uslova za nastavak ove sednice i dogovoreno je da će naredni sastanak Predsedništva biti održan u ponedeljak.“U ponedeljak ćemo analizirati ko je u poslednje četiri nedelje pravio nerede u samoj Skupštini i te poslanike koji su izazivali nerede ćemo sigurno sankcionisati i zabranićemo im da ulaze u Skupštinu”, kazao je Simić.

Šef posalničke grupe Srpske liste je kazao da ne očekuje da će isključivanjem tih poslanika okončati neredi u Skupštini.

“Ne verujem da će nasilje prestati, ali sigruno je da će sankcionisanjem kolovođa koji već duže vreme izazivaju incidente doći do nekog mira. Ako neko i dalje pokušava da pravi nerede, sigruno je da će i ti neki poslanici biti sankcionisani”, veruje Simić.

Simić kaže da je vreme da se preduzmu konkretni koraci protiv onih koji bacanjem suzavaca u Skupštini Kosova narušavaju demokratiju.On ne vidi razlog za za raspisivanje prevremenih izbora jer je više od dve trećine poslanika spremno da radi svoj posao.


PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni