VULINU ZABRANJENA POSETA PASJANU ZBOG PONAVLJANJA IZBORA
12/12/2013|Autor: TV Puls|
|

BEOGRAD, 12. Decembar - Priština čini sve da izazove nekakvu krizu, da bi Srbija bila kriva za neko činjenje ili nečinjenje, rekao je danas ministar bez porfelja zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, povodom nove odluke privremene vlasti u Prištini da mu zabrani da danas poseti Kosovo i Metohiju.

Vulin  je objasnio da mu poseta (mestu Pasjane i selu Budriga) nije odobrena s obrazloženjem da su u Pasjanu ponovljeni izbori.
"To je tačno, ali pre dve nedelje, kada sam bio u Mitrovici takođe su bili ponovljeni izbori", rekao je Vulin, kome je drugi put ove nedelje onemogućeno da poseti pokrajinu .

Jasno je privremenim vlastima u Prištini da se izbori sprovode na jugu, da je većina tamo jako važna, rekao je Vulin i dodao da će kandidat "Srpske" Dragan Nikolić pobediti protivkandidata "koji je poznatiji po krivičim delima nego po političkom radu".

Svo to nasilje na Kosmetu dešava se zbog ponovljenih izbora, ali i zbog petka, kada se nastavljaju pregovori u Briselu od kojih će zavisiti odluka Evropskog saveta o zakazivanju prve međuvladine konferencije, rekao je Vulin.
 


PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni