Sporazum večeras o budućnosti političke scene na Kosovu
27/04/2016|Autor: Administrator|
|

Severna Mitrovica, 27 april - Kakva je budućnost političke scene na Kosovu? Da li Srbi mogu samostalno da odlučuju bez Beograda? Zašto Prištini smetaju lične karte izdate u Beogradu? Da li Srbi i Albanci imaju nove lidere? Da li će biti vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu kao rešenje sadašnje političke krize? O tome govore gosti emisije Sporazum Sadri Ferati, poslanik DSK u skupštini Kosova i Aleksandar Jablanovic državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije.

U večerašnjoj emisiji Sporazum govoreći o novim liderima, novim političkim licnostima, Aleksandar Jablanović, Državni sekretar ministartstva za rad i socijalnu politiku u Vladi Srbije, kazao je da je jako teško naći ljude koji mogu da se bore za prava ljudi iz svoje zajednice.

Sadri Ferati, poslanik u skupštini Kosova Demokratske partije Kosova, ne očekuje i ne vidi potrebu da se u ovoj godini održe vanredni izbori jer, kako je kazao, pred kosovskom Vladom je puno važnijih poslova na polju ekonomskog razvoja i investicija koje bi trebalo da poboljšaju živote svih građana Kosova.

Emisija Sporazum u kojoj se govori o budućnosti političke scene na Kosovu na programu je večeras od 21:00 na programima kanala TV Mreže – RTV Herc, RTV Puls, RTV Mir, TV Most i RTV Kim


PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni