SLEDI GODINA STABILNOSTI I RAZVOJA
28/12/2013|Autor: Administrator|
|

JAGNJENICA, 26. decembra - Ministar zadužen u Vladi Srbije za Kosovo, Aleksandar Vulin rekao je danas da će na Kosovu i Metohiji 2014. biti godina političke stabilizacije I privrednog razvoja.  Tokom posete gradilištu regionalnog vodovoda kod sela Jagnjenica, ministar je rekao da je "akcija 1.000 radnih mesta do 1. jula" pokrenuta radi stabilnosti i razvoja.  Ministar je prisustvovao miniranju kod Jagnjenice radi  Postavljanja cevovoda kojim će se pijaćom vodom snabdevati Zubin Potok, Zvečan i Kosovska Mitrovica.
"Potvrđuje se da život na Kosovu i Metohiji nije moguć bez Vlade Srbije, i zato nećemo dozvoliti da se životni standard na Kosovu I Metohiji na bilo koji način smanji. Ovde smo da nastavimo da radimo. Svi projekti koji su započeti, biće završeni i svi koji nas tek čekaju takođe", obećao je Vulin.
Ministar je rekao da očekuje da već iduće godine neće biti problema sa vodosnabdevanjem na severu Kosova i zahvalio graditeljima i lokalnoj samoupravi zbog izgradnje regionalnog vodovoda.
 


PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni