PROTEST AUTOPREVOZNIKA IZ LEPOSAVIĆA
09/09/2014|Autor: Administrator|
|

LEPOSAVIĆ, 8. septembra 2014. (Beta) - Autoprevoznici iz opštine Leposavić koji se bave prevozom putnika danas su na protest zatražili hitan prijem kod gradonačelnika Dragana Jablanovića povodom odluke da prevoz putnika obavlja autoprevoznik iz Raške Kavim. 
U glavnoj ulici ispred zgrade Opštine Leposavić oni su se okupili s petnaestak vozila kako bi pokazali gradonačelniku da nije istina da u opštini nema prevoznika koji mogu da voze putnike. 
"Već duže pokušavamo da stupimo u kontakt sa gradonačelnikom koji nije našao za shodno da nas primi i sasluša, ovo je protest upozorenja i ukoliko nas gradonačelnik ne primi u narednih 48 sati u potpunosti ćemo blokirati saobraćaj", rekao je Nebojša Radojičić, vlasnik Inter tursa. 
Gradonačelnik Leposavića je za agenciju Beta rekao da mu "ne pada na pamet da posle svih rokova razgovara sa prevoznicima jer nisu poštovali poziv opštine da daju svoje ponude". 
"Ja ovde želim da uvedem red, da se poštuje zakon, nećemo dozvoliti nikakvu manipulaciju prevozom, mogu da konkurišu samo oni koji ispunjavaju zakonske uslove za prevoz. Imali smo sreće da do sada nije bilo nikakvih udesa, zakonski je sve poštovano i ne obaziremo se na njih", rekao je Jablanović. 
 

PROGRAM TV MREŽE

Agrar Slobodno Srpski Nezavisna TV Mreža Kosnet Info Koreni